Bloodflower Kokaõpilane 2008-03-26 12:08:23 |
Enely100:
Jaa, üleöö seisnult on parem :D niih...kook on nüüd terve öö külmkapis olnud...tõesti on vahukoor koogiga kuidagi üheks muutunud..ja külm vahukoor ning külmad viinamarjad nats tasandavad seda magusat maitset...seega täna on asjast parem arvamus.. |
|
Merita Kokaõpilane 2008-03-26 20:11:46 |
Ma tegin ka Nigella Lawsoni pavlova. Suhkrut panin vähem, 5 munavalge kohta umbes 200 grammi. Aga magus oli ikka. Ja tegin väiksemad, mitte ühe suure, sest teadsin juba eelmisest korrast, et kuidagi keeruline suurt beseed saada küpsetuspaberi küljest. Ahju temperatuuriks panin 170/140 ja alandasin lõpupoole veel 120C, sest tundus, et liiga pruuniks hakkab minema. Kaunistuseks kuhupiima-vahukoore-vaniljereemi segu. Ja maasikad ja granaatõuna seemned. Väga maitsev oli! :) | |
Amööb Abikokk 2008-03-26 20:13:54 |
Kook on ahjus ja pöidlad pihus :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-26 20:26:45 |
Amööb:
Tore! Ja vaata et Sa siis täpseid küpsetamistemperatuure meiega jagad :D :D :D
Kook on ahjus ja pöidlad pihus :D |
|
Amööb Abikokk 2008-03-26 22:04:18 |
Minu vastvalminud Pavlova :D
Rohkem pilte ning pikem jutt siin Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Spidur Abikokk 2008-03-27 07:10:38 |
Ma tegin siis ka proovi. Tegin poolest kogusest, muidu äkki ei jõua ära süüa. Panin alguses 170 kraadisesse ahju, alandasin temperatuuri 125ni, küpsetasin 40 min, alandasin 100ni ja küpsetasin veel 15 min. Peale panin vahukoort ja mustsõstraid. Esimese korra kohta kõige hullem ei tulnudki. Pealt oli krõbe (vahest liigagi krõbe), seest vahukommi moodi. Arvan, et see kook jääb minu tihti tehtavate kookide nimistusse. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-27 08:34:09 |
Kuulge, te olete kõik nii armsad - väga palju kauneid pavlovaid! Kas keegi seda ümberpööramise trikki on ka kasutanud? Tean, et Thredahlia kindlasti mitte (Sa tegid sellise tupsulise servaga pavlova) ja Enely100 vist kasutas (mainid, et vahukoor ja -komm on üheks saanud). Aga teised? Ma polnud varem seda ümberpööramise asja üheski retseptis märganud, Nigella/Stephanie oma on esimene. Ja töötas väga hästi, nii et kasutan seda edaspidigi. (Ma käin nüüd vahepeal natuke välismaal, aga ma aeg-ajalt proovin sealt piiluda, et kuidas te pavlovad õnnestuvad ;) Hoidke siis lippu kõrgel, eks!) | |
Spidur Abikokk 2008-03-27 08:44:06 |
Pille:
Ma ka pöörasin, hommikuks oli jah sisu ühtlaselt pehme, põhi krõbe.
Kas keegi seda ümberpööramise trikki on ka kasutanud? Tean, et Thredahlia kindlasti mitte (Sa tegid sellise tupsulise servaga pavlova) ja Enely100 vist kasutas (mainid, et vahukoor ja -komm on üheks saanud). Aga teised? |
|
Merilin Abikokk 2008-03-27 09:00:41 |
Mina jah ei pööranud teda kuhugi (muuseas hästi ei mõista, kuidas saab olla raske paberit küljest ära saada - kuiva besee küljest tuleb see ju peaaegu ise ära).
Aga tgelikult mulle maitseski see kook enim vahetult kokkupanduna, mitte järgmisel päeval, kui krõbedus veel ainult äärtes oli säilinud. Kui põhi pöörates kõrbe jääb, siis peab ka sedapidi proovima. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-27 09:07:03 |
Spidur:
Spidur, tore kuulda! Lihtne ja geniaalne idee, kas pole?
Pille:
Ma ka pöörasin, hommikuks oli jah sisu ühtlaselt pehme, põhi krõbe.Kas keegi seda ümberpööramise trikki on ka kasutanud? Tean, et Thredahlia kindlasti mitte (Sa tegid sellise tupsulise servaga pavlova) ja Enely100 vist kasutas (mainid, et vahukoor ja -komm on üheks saanud). Aga teised? Thredahlia:
Pead vist jah - nii et me kõik ootame põnevusega Su uut pavlova-fotot :D
Aga tgelikult mulle maitseski see kook enim vahetult kokkupanduna, mitte järgmisel päeval, kui krõbedus veel ainult äärtes oli säilinud. Kui põhi pöörates kõrbe jääb, siis peab ka sedapidi proovima. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |